Mali i Zi southest qytet, Qyteti i Ulqinit është zgjidhja më e rëndësishme plazh në Mal të Zi. Si një qytet i njohur më së shumti nga kjo është bukuritë e bukur dhe e natyrshme, dhe sidomos është e plazhe. Ulqini disponon me 51 % të gjitha plazhet e Malit të Zi. Ulqini deti vijë bregdetare është 32.70 km, nga të cilat janë plazhet 18.10 km. Nga kjo gjatësi 14.40 km plazhe me rërë të pastër me rërë të bukur gri. Plazhet më të bukura plazhe me rërë pikërisht. Plazhi më i gjatë në Ulqin, si dhe në Mal të Zi është e Long Beach e Ulqinit, ose siç quhet localy "Velika Plaza", "Plazhi i Madh", e cila është e gjatë 12 km i gjatë. Ulqini ka tre plazhe me rërë. Të tjera dy plazhe me rërë janë Ada Bojana ishull plazh dhe Beach Small Town, ose lokalisht "Mala Plaza" - "Plazhi i Vogël".

Përveç nga ato plazhet e Ulqinit disponon me të tjera, plazhet e jo më pak të bukura janë plazhet në fushën e dru pishe quajtur Pinjes, Të tilla si shije e Detit, Don Paky plazh, Arragosta bee, Jadran plazh, si dhe Liman plazhet I dhe II Liman prapa 2.2 Qyteti Millenium Vjetër të Ulqinit. Nga Qytetin e Vjetër të Ulqinit, drejtim Valdanos Bay dhe plazh Valdanos, plazhe shumë të tjera të vogla dhe luginat e vogla, ende i paprekur dhe e mundur për të vizituar vetëm nga anije.


LONG BEACH - (GREAT PLAZA) (PLAZHI I MADH)

Plazhi më i bukur në Ulqin, dhe perla e vërtetë e natyrës nënës. E vendosur në një distancë prej 5 km larg nga qendra e qytetit, dhe sipërfaqja e 600.000 m2 është në gjendje të presë nga 4 m2 standarde për person, një numër i 150.000 mysafirët. Që gjatësinë ai është aq i madh, në fushën e Long Beach shumë plazhet e bukura private me qira, pajisur numër shumë i bukur dhe ofrimin e shumë i madh i objekteve, bërë të mundur për të ftuarit të kenë një kohë të bukur në plazh. Është e rëndësishme të përmendet se plazhet në Ulqin dhe pronarët ajo e janë fituesit e shpërblimeve shumë për plazhet më të mira në Mal të Zi. Ulqini si qytet eshte qyteti me çmime më të madh për plazhet më të mira në Mal të Zi, pothuajse çdo vit. Për të qenë i sinqertë kjo është një Arjoni e madhe kur Ulqini ka çmim nuk WINN se në të vërtetë kur WINN, beacuse këto çmime janë dhënë pothuajse dhe siguroi për Ulqin.

Plazhet denjë të përmendet si plazhet më të mira në Ulqin, në fushën e Long Beach, dhe të cilat ne do të sugjeroja për ju, janë:

MCM Beach:

Fituesi i Çmimit Beauty Wild (Zyrtare Konkurrenca Mali i Zi) për plazhin më të mirë në Mal të Zi për 2009 vit është ky plazhi i bukur gjendet në kilometrin e shtatë të i Long Beach. Hapur në verën e vitit 2007, me infrastrukturë të madhe atë të menaxherial, ai arriti për një periudhë relativisht të shkurtër kohe, për t'u dhënë si e plazhit më të mirë në Mal të Zi. Gjatësia e këtij plazhi është 300 metra dhe lokalet e këtij plazhi janë shumë të gjerë. Ne do të sugjeroja për të gjithë për të vizituar këtë plazh. Pastërtisë së këtij plazhi është në një nivel shumë të lartë, si dhe programi për fëmijë. Si pjesë e këtij plazhi punon gjithashtu bar restorant dhe plazhi i MCM plazh. Kënaquni në specialitete të bëra nga maestrot e kuzhinës e MCM plazh restorant. Ky plazh gjithashtu disponon me një vend parkimi të madhe, dhe ajo e saj falas për mysafirët e Miami Beach.

Miami Beach

Një tjetër fitues i çmimit bukuri Malit të Zi Wild për plazhin më të mirë në Mal të Zi. Miami plazh ishte fitues i çmimit si në plazhin më të mirë në Mal të Zi në vitin e 2006. Edhe më herët, por sidomos pas fitues i këtij çmimi, Struktura menaxhuese e këtij plazh çdo vit zhvillohet shërbimit është e, program, objekteve si dhe të sigurisë në plazh. Vendndodhja e Miami Beach është në kilometrin e dytë të zonën e plazhit të gjatë me një hyrje të bukur dhe të vërtetë të madhe me parkingun, gratis për mysafirët plazh.

Copacabana Beach

Plazhi më i gjatë në zonën e plazhit të gjatë dhe plazhi më i vizituar në Ulqin dhe ndoshta në tërë Malin e Zi, pasi ajo është 600 m të gjatë dhe 200 m të gjerë. Ky plazh është shumë popullor në mesin e turistëve, shumë objekte që ky plazh siguron për një pushim aktiv janë shumë të gjerë. objektet për plazh volejbollit, plazh soccer, restorant, plazh bar, Partitë, Ngjarje të tilla si Mis Copacabana dhe manifestime të ndryshme të tilla si 1. Mund të bëjë nga ky plazhi një vend të preferuar për pushimet e tyre.

Përveç këtyre plazheve, Ulqini disponon me plazhe të tjera. Plazhi më i vizituar në qytetin e poshtë është Small Town plazh "Mala Plaza" - "Plazhi i Vogel"

VOGLA QYTETIT BEACH - MALA PLAZA - Plazhi I Vogel

Ky plazh ka një gjatësi prej 376 m dhe sipërfaqja e 12787 m2. nga standardet e 5 m2 për mysafirët është në gjendje të presë 2557 mysafirë në moment. E vendosur në qendër të qytetit në mes të gadishullit të Ratislava ose Suka dhe kalanë e qytetit të vjetër të Ulqinit, kjo plazh me efekte kurative bën është një plazh shumë të popullarizuara të turistësh të vendosur në qendër të Ulqinit.


Plazhe të tjera në Ulqin:

VALDANOS gji plazh, një plazh i bukur i paprekur, 800 m të gjatë, të vendosura në 4 Distanca km nga qendra e Ulqinit, në veri-perëndim zonën bregdetare të bregut të Ulqinit.

BEACH Ludvig'S - 50 m

PANEUROPA BEACH - 70 m

SKALICE BEACH 150 m

DON BEACH PAKY 150 m

BEACH IZBIZA 50 m

SHIJIMI e Detit 150 m

Zonja BEACH 200 m

HOTEL Albatros BEACH 150 m

PORTI I - 100 m

PORTI II - 100 m

BASBULJUK - 100 m

Olive BEACH - 50 m

OPALJIKE - 100 m

BEACH DZEMILE'S - 150 m

Lama BEACH - 100 m

REJMET BEACH - 100 m

CRNOGORSKO GUVNO – 150 m

VJETËR ULQINI BEACH - 250 m

KRUCE BEACH - 600 m